lilimalinka napisał:
Eyevashenu napisał:
Tutalle napisał:
Ja Ciebie w zupełności rozumiem.Sama okazywałabym dumę.
Ja mam wspaniałą przyjaciółkę: Aniaaa:D
Na urodziny kupiłam jej VIP'a :OChciałabym mieć taką przyjaciółkę:3
Nie tylko ty byś chciała .. xd
Moderator
YouTuba_ napisał:
lilimalinka napisał:
Eyevashenu napisał:
Nie tylko ty byś chciała .. xd
haha
Użytkownik
Ja z moimi przyjaciółkami nie jestem zbytnio żżyta , lubię je ale to nie przyjaźń , jeszcze nie poznałam takiej prawdziwej przyjaciółki na GSM , takie z reala mi wystraczają , przynajmniej one mnie odciągają od komputera ^^
Moderator
Kociakowaa napisał:
Ja z moimi przyjaciółkami nie jestem zbytnio żżyta , lubię je ale to nie przyjaźń , jeszcze nie poznałam takiej prawdziwej przyjaciółki na GSM , takie z reala mi wystraczają , przynajmniej one mnie odciągają od komputera ^^
Święta prawda Przed chwilą z takimi grałam w ping ponga
Adminka
lilimalinka napisał:
Eyevashenu napisał:
Tutalle napisał:
Ja Ciebie w zupełności rozumiem.Sama okazywałabym dumę.
Nigdy nie jest za późno ;p
Kociakowaa napisał:
ha mam podobnie tylko nie mam w realu koleżanek więc siedzę cały czas na gsm i innych grach
Moderator
Tutalle napisał:
Jestem dumna ze swych przyjaciółek
Ja także , z tych z reala i tych z gsm
Eyevashenu napisał:
Tutalle napisał:
Natalia2100 napisał:
Co prawda, to prawda. Ja z moich jestem dumna <33Ja Ciebie w zupełności rozumiem.
Sama okazywałabym dumę.
Na urodziny kupiłam jej VIP'a :O
Miło z twojej strony
inka20009 napisał:
Kociakowaa napisał:
ha mam podobnie tylko nie mam w realu koleżanek więc siedzę cały czas na gsm i innych grach
ooo;( Ja tam mam mnóstwo koleżanek i dwie przyjaciółki :3 I trochę więcej niż koleżanek - kolegów xd