Moderator
Tak , też tak mam
Adminka
Noo. Tym bardziej, że idę do 2 klasy gim. i znowu zmieniłam szkołę ;//
Użytkownik
Szybko mineło :c
----------
Co do szkoły :
idę do 1 klasy gimnazjum , na szczęście do tej samej szkoły co wcześniej , więc nie będę się rozstawała z moją klasą :3
książek jeszcze nie mam ale w weekend raczej juz będą tak samo z przyborami
Denerwuję się trochę bo to jednak nowe doświadczenie , inne przedmioty i nauczyciele , ale mam nadzieję że będzie sympatycznie :3
Jeszcze czeka mnie kocenie , pamiętam jak poprzednia klasa była kocona , ha ha , wszyscy mieli bardzo ładnie wąsy :3
Kociakowaa napisał:
Szybko mineło :c
----------
Co do szkoły :
idę do 1 klasy gimnazjum , na szczęście do tej samej szkoły co wcześniej , więc nie będę się rozstawała z moją klasą :3
książek jeszcze nie mam ale w weekend raczej juz będą tak samo z przyborami![]()
Denerwuję się trochę bo to jednak nowe doświadczenie , inne przedmioty i nauczyciele , ale mam nadzieję że będzie sympatycznie :3
Jeszcze czeka mnie kocenie , pamiętam jak poprzednia klasa była kocona , ha ha , wszyscy mieli bardzo ładnie wąsy :3
Widzisz
Moderator
inka20009 napisał:
ja do 6 idę xD
ale szkoda że te wakacje się tak szybko skończyłymogły by jeszcze chwilę potrwać
A ja do 4 klasy xd Jestem najmłodszą moderatorką
lilimalinka napisał:
inka20009 napisał:
ja do 6 idę xD
ale szkoda że te wakacje się tak szybko skończyłymogły by jeszcze chwilę potrwać
aha fajnie też bym chciała nią zostać
Moderator
inka20009 napisał:
lilimalinka napisał:
inka20009 napisał:
ja do 6 idę xD
aha fajnie też bym chciała nią zostać
Tyle że nie wiadomo kiedy odbędą się następne wybory. Musi być w tedy z około 60-100 użytkowniczek
lilimalinka napisał:
inka20009 napisał:
lilimalinka napisał:
A ja do 4 klasy xd Jestem najmłodszą moderatorkąaha fajnie też bym chciała nią zostać
Tyle że nie wiadomo kiedy odbędą się następne wybory. Musi być w tedy z około 60-100 użytkowniczek
jeszcze chwilę do tego czasu
Moderator
inka20009 napisał:
lilimalinka napisał:
inka20009 napisał:
aha fajnie też bym chciała nią zostaćTyle że nie wiadomo kiedy odbędą się następne wybory. Musi być w tedy z około 60-100 użytkowniczek
jeszcze chwilę do tego czasu
To zależy Może być taka liczba użytkowniczek już za dwa dni
Nikt tego nie wie
lilimalinka napisał:
inka20009 napisał:
lilimalinka napisał:
Tyle że nie wiadomo kiedy odbędą się następne wybory. Musi być w tedy z około 60-100 użytkowniczekjeszcze chwilę do tego czasu
To zależy
Może być taka liczba użytkowniczek już za dwa dni
Nikt tego nie wie
no niby nie
Moderator
Tutalle napisał:
Nie idę do szkoły rejonowej. Z mojej klasy będę tylko ja i moja koleżanka. Trochę się boję, ale nie mogę się doczekać
Ja mam tak samo Bo idę do 4 klasy , nowe doświadczenie
lilimalinka napisał:
Tutalle napisał:
Nie idę do szkoły rejonowej. Z mojej klasy będę tylko ja i moja koleżanka. Trochę się boję, ale nie mogę się doczekać
Ja mam tak samo
Bo idę do 4 klasy , nowe doświadczenie
no ja jak szłam do 4 to się bałam xD